Background Image

Plátky vepřového bůčku v hořčici a melase

0 0
Plátky vepřového bůčku v hořčici a melase

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
500 g vepřový bůček
1/4 šálku melasa
1/4 šálku dijonská hořčice
1/4 šálku jablečný ocet
1 lžička černý pepř
sůl

Možná ten nejlepší recept na vepřový bůček.

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Velice delikátní recept na šťavnatý a křupavý bůček, který se po úpravě sous-vide jen rozpadá na jazyku. Marináda z hořčice a melasy mu dodá výjimečnou chuť.

Číst
I tyto pokrmy můžete připravit sous vide!

Postup

1
Hotovo

MARINÁDA

Předehřejte si lázeň o teplotě 76,7 °C.

Smíchejte melasu, hořčici, ocet a černý pepř v míse.

2
Hotovo

MARINOVÁNÍ

Nakrájejte bůček na plátky a ty obalte marinádou. Nechte marinovat v lednici přes noc (nebo alespoň 4 hodiny).

3
Hotovo

VAŘENÍ

Plátky bůčku i s marinádou přeneste do sous-vide sáčku, vakuujte a vařte v lázni po dobu 4 hodin.

4
Hotovo

GRILOVÁNÍ

Uvařené plátky opatrně vytáhněte, osolte a zprudka opečte na grilu.

5
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Můžete podávat. Plátky skvěle chutnají se zeleninovým salátem.

Zdroj: foodfornet.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

sous vide citrusový jogurt
předchozí
Sous-vide citrusový jogurt
vietnamské kotlety
další
Vepřové kotlety po vietnamsku
sous vide citrusový jogurt
předchozí
Sous-vide citrusový jogurt
vietnamské kotlety
další
Vepřové kotlety po vietnamsku

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here