Ingredience
- 1 lžíce extra panenský olivový olej
- 1 a 1/2 lžičky kmínsemínka
- 1 ks cibule
- 1 ks pórek
- košer sůl
- cca 900 g červená řepa
- 1 ks bobkový list
- 3 šálky kuřecí vývar
- 1/2 šálku tučný jogurt
- jablečný ocet
- na zdobení čerstvý kopr
Recept
Určitě už jste ochutnali známý ukrajinský boršč, no a pokud vám chutnal, zkuste následující recept. Je inspirován právě borščem, jen je lehčí, bezmasý, mixovaný a hlavně uvařený sous-vide. Aneb jednodušší už to nebude!
Postup
1 Hotovo |
ZÁKLAD NA POLÉVKUPředehřejte si lázeň o teplotě 85 °C. |
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
3 Hotovo |
MIXOVÁNÍ |
4 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |