Ingredience
- 1 balení proužků slanina
- 1 šálek hladká mouka
- 1 polévková lžíce cukr
- 1 kus vejce
- 2 lžičky prášek do pečiva
- 1/2 lžičky chilli prášek
Recept
Slanina. S vajíčkem ideální pokrm k snídani. Takto upravenou slaninou vylepšíte váš svačinový sendvič nebo salát. Vyzkoušejte sami tuhle nestandardní techniku a uvidíte, že jeden kousek stačit nikomu nebude.
Postup
1 Hotovo 8 hodin a 5 minut |
Ani ji nevybalujte z obalu |
2 Hotovo |
Je ideální? Ano!Vaše slanina by měla vyjít plně uvařená, chutná a křehká. Úplně jiná než jakýkoli jiný proužek slaniny, který jste dosud měli. Osm hodin precizního jemného vaření pomocí sous vide jen dodává těmto slaninovým proužkům jemnost a šťavnatost. V sáčku by měl zůstat takový "šperkový vývar". Rozhodně nevyhazovat, bude se hodit. |
3 Hotovo 3 minuty |
K "vývaru" |
4 Hotovo 10 minut |
Připravíme vafle |
5 Hotovo 10 minut |
Vytvoříme těsto |
6 Hotovo 20 minut |
Připravte vaflovač |
7 Hotovo 10 minut |
Zpět ke slanině |