Ingredience
- podle potřeby nízký roštěnec
- podle potřeby sůl
- podle potřeby černý pepř
- 30 g tymiánčerstvý
- 30 g rozmarýnčerstvý
- podle potřeby hovězí demi glace
Recept
V některých zemích je roastbeef synonymem pro neděli či pro svátky, zvlášť když je uvařený doma pro rodinu a přátele. Příprava roastbeefu vypadá složitě, ale ve skutečnosti složitá není. Když použijete tento recept, budete přípravu roastbeefu považovat za zábavu.
Postup
1 Hotovo |
Vybereme pěkný kus masaPři přípravě roastbeefu se zaměříme na méně prorostlé maso. |
2 Hotovo 5 min |
Připravíme maso |
3 Hotovo 5 min |
Okořeníme |
4 Hotovo 5 min |
Zabalíme |
5 Hotovo 2 h |
Vaříme |
6 Hotovo 10 min |
Dokončíme |
7 Hotovo 5 min |
Servírujeme |
1 Comments Skrýt komentáře
Vyzkoušel, vynikající. Pochutnal si i můj syn, který je často v Jižní Americe a tam umí opravdu hovězí upravit. Rozmarýn je neskutečné a v české kuchyni opomíjené koření, nádherně doplní chuť masa.