Background Image
  • Domů
  • Dezerty
  • Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou

Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou

0 0
Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
JABLEČNÁ SMĚS
6 ks jablko
1/2 šálku cukr
1/2 šálku máslo
1 lžička skořice
2 lžíce kukuřičný škrob
1 lžička citronová kůra
špetka sůl
SNĚHOVÉ PUSINKY
3 ks vaječný bílek
1/2 šálku cukr krupice
1 lžíce moučkový cukr
1 lžíce limetková šťáva
K SERVÍROVÁNÍ
slané sušenky

Bez trouby, míchání těsta a hlídání času..

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

  • JABLEČNÁ SMĚS

  • SNĚHOVÉ PUSINKY

  • K SERVÍROVÁNÍ

Recept

Sdílet

Jablečný koláč je tradiční americký sváteční dezert, který je ale oblíbený snad ve všech zemích světa. Naše verze je připravená sous-vide, abychom zesílili chutě a jablka uvařili do dokonalé konzistence. Náplň je sladká a mazlavá, s vůní skořice a je pokrytá lehkou a nadýchanou sněhovou pusinkou. Prostě jednoduchý a rychlý způsob přípravy chutného a vybalancovaného dezertíku pro vaše hosty!

Číst
Slevový kupón 10% na produkty značky LAUBEN

Postup

1
Hotovo

JABLEČNÁ SMĚS

Rozehřejte si lázeň o teplotě 88°C.
Jablka oloupejte a nakrájejte na kostky.
Všechny ingredience na jablečnou směs vložte do sous-vide sáčku, promíchejte a vakuujte. Vařte po dobu 40 minut.
Po uvaření vytáhněte sáček z lázně, opatrně obsah přeneste do misky, promačkejte vidličkou a nechte vychladnout.

2
Hotovo

SNĚHOVÉ PUSINKY

Všechny ingredience na sněhové pusinky vložte do sous-vide sáčku, vakuujte a vařte po dobu 30 minut.
Po uvaření přeneste obsah do mixéru a mixujte, dokud nebude sníh tuhý a lesklý.

3
Hotovo

SERVÍROVÁNÍ

Do zavařovacích skleniček poskládejte koláč. Nejdřív naspod sklenice nalámejte slané sušenky, na ně dejte silnou vrstvu jablečné směsi a navrch pokryjte bílkovým sněhem. Opalte flambovací pistolí a podávejte.

Zdroj: cookmellow.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

salát nicoise
předchozí
Sous-vide salát Niçoise s asijskou zálivkou
dýňová polévka s kešu
další
Polévka z máslové dýně, kokosového mléka a kešu oříšků
salát nicoise
předchozí
Sous-vide salát Niçoise s asijskou zálivkou
dýňová polévka s kešu
další
Polévka z máslové dýně, kokosového mléka a kešu oříšků

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here