Ingredience
- 450 g salsicciavepřová
- 1 lžička sůl
- 1/2 šálku pivo
-
TĚSTOVINY A ZELENINA
- 450 g penne
- 1 lžíce olivový olej
- 1 ks červená cibule
- 1 lžička italské koření
- 1 šálek rajčata drcená
- 3 stroužky česnek
- 1/2 šálku kuřecí vývar
- sůl
- černý pepř
- na posypání petrželka
- na posypání parmazán
Recept
Ať už si známou italskou klobásku vyrobíte doma nebo koupíte v supermarketu, uvařte si ji sous-vide, aby byla pěkně šťavnatá. Nakrájená na kolečka a doplněná těstovinami a zeleninou vydá za večeři jako vystřiženou z italského časopisu.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA |
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
3 Hotovo |
OPEČENÍV mezičase si uvařte těstoviny al dente podle návodu. |
4 Hotovo |
DOKONČENÍ A PODÁVÁNÍVe stejné pánvi osmažte na oleji cibuli s italským kořením. Po pár minutách přidejte mačkaný česnek, drcená rajčata a povařte opět pár minut. Vmíchejte kuřecí vývar a vařte do zhoustnutí. Zdroj: izzycooking.com |