Background Image

Sous Vide celá krůta

0 0
Sous Vide celá krůta

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 celý krocan nebo krůta
2 litry kuřecí vývar
dle chuti sůl
dle chuti černý pepř

Krůta s křupavou kůrčičkou už se chystá...

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Dokonale vařená krůta v celku. Navíc s ultra křupavou kůží. A jak na to? Čtěte dále..

Postup

1
Hotovo
10 minut

Všechno ven na linku a jde se na to..

Nastavte svůj Anova Sous Vide vařič na 65,6 ºC. A připravte si maso. Krůtu nebo krocana okořeňte podle chuti. Vložte do velkého uzavíratelného sáčku. Nalijte sem veškerý vývar, dokud nebude krůta ponořená.

2
Hotovo
24 hodin

Vaříme

Umístěte do vodní lázně a vařte sous vide na 24 hodin.

3
Hotovo
35 minut

Osušíme a necháme oddychnout

Opatrně vyjměte krůtu ze sáčku. V případě když se něco vyleje, je dobré mít zásoby (omáčka, polévka atd.) Krůtu osušte a nechte 30 minut odpočívat na pultu.

4
Hotovo
40 minut

Do trouby a podávat

Předehřejte troubu na 232 °C. Vložte krůtu do trouby a pečte 30–40 minut dozlatova a křupava. Následně můžete podávat.

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
předchozí
Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
rybeye steak sous vide
další
Sous Vide Ribeye Steak
Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
předchozí
Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
rybeye steak sous vide
další
Sous Vide Ribeye Steak

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here