Ingredience
- 900 g mleté hovězí maso
- 50 g vejceasi jedno velké
- podle potřeby sůl
- podle potřeby pepř
Recept
Představte si to: První letní grilování. Na zahradě máte 30 hostů, kteří v klidu popíjejí pivo. A pak jste tu vy. O hodinu později stále stojíte u grilu, potíte se pod svou zástěrou a po každých několika minutách otáčíte na grilu burgery. Složitě zjišťujete, kdo už dostal najíst a kdo je ještě hladový.
Grilování prostě milujeme, stejně jako všichni ostatní, ale nepopiratelným faktem je, že pokud stojíte u grilu, na party budete mimo dění. Naštěstí pro nás existuje ještě jedna možnost. Burgery připravíte metodou sous vide a pak je na grilu jenom osmahnete, aby získaly patřičnou chuť a barvu.
V tomto receptu vám prozradíme, jak připravit sous vide hamburgery tak, aby po nich všichni vaši známí naprosto šíleli.
Postup
1 Hotovo 15 min |
Namelte hovězíPokud máte potřebné vybavení, namelte hovězí. Jestliže doma mlýnek na maso nemáte, kupte mleté hovězí. |
2 Hotovo 2 min |
Smíchejte hovězí a vejce |
3 Hotovo 3 min |
Naporcujte hovězí |
4 Hotovo 5 min |
Vytvarujte |
5 Hotovo 2 min |
Okořeňte |
6 Hotovo 1 min |
Připravte vodní lázeň |
7 Hotovo 15 min |
Vařte |
8 Hotovo 5 min |
Nechte zchladit |
9 Hotovo 5 min |
Opečte na grilu |
10 Hotovo 2 min |
Servírujte |