Background Image

Sous Vide hovězí svíčková
Tak jednoduché a přitom tak moc dobré!

0 0
Sous Vide hovězí svíčková

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 kg hovězí svíčková
dle chuti košer sůl
dle chuti drcený černý pepř
3 snítky čerstvý rozmarýn
3 snítky tymián nepoviné
3 stroužek česneku rozdrcené
2 lžíce olivový olej
1 lžíce máslo

Hovězí svíčková připravená tímto způsobem, je perfektní pro rodinný oběd či romantickou večeři. S tímto postupem to dokáže úplně každý!

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Zajímavý a neokoukaný postup přípravy hovězí svíčkové. Je neuvěřitelné, že stačí jen pár ingrediencí a během pár hodin budete na talíř servírovat opravdovou mňamku. Jen dávejte pozor na množství česneku. Každý ho můžeme v jinak velkém množství. Dost řečí – pojďme vařit :).

Postup

1
Hotovo
2-3 hodiny

Nahřejeme vařič a připravíme maso

Nastavte na vašem vařiči teplotu 56,7 °C. V době, kdy čekáte na nahřátí, vezměte si k ruce maso. Svíčkovou nyní pořádně osolte a opepřete. Vložte maso do uzavíratelného sáčku na zip nebo vakuového sáčku. Přidejte rozmarýn, tymián, prolisované stroužky česneku a olivový olej. Toto všechno vložte do vařiče a nechte maso vařit po dobu 2-3 hodin.

2
Hotovo
5 minut

Dokončení masa...

Zahřejte pánev s těžkým dnem na vysokou teplotu. Vyjměte panenku ze sáčku, důkladně osušte, nechte si stranou bylinky a česnek.

Na pánev přidejte olivový olej a opékejte hovězí maso ze všech stran po dobu 2-4 minuty, dokud nedosáhnete dokonalého opečení.

Na posledních 30 sekund přidejte máslo, bylinky a česnek a podlévejte hovězí maso bylinkovým máslem.

Nakrájejte hovězí maso na 2 cm medailonky a vychutnejte si dokonalou hovězí svíčkovou!

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Miso Ginger Chilský mořský okoun
předchozí
Miso zázvorový mořský vlk
Plněná vepřová pečeně
další
Sous Vide plněná vepřová pečeně
Miso Ginger Chilský mořský okoun
předchozí
Miso zázvorový mořský vlk
Plněná vepřová pečeně
další
Sous Vide plněná vepřová pečeně

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here