Ingredience
- 2 kg falešná jemná pečeně
- 220 gramů houby
- 8 plátků prosciutto (pršut)
- 1, nakrájená nadrobno šalotka
- 3 stroužky Česnek nasekaný nadrobno
- 1 lžíce pikantní hnědá hořčice
- 1 lžíce košer sůl
- 1 lžička černý pepř
- 2 pláty Listové těsto
- 1 rozšlehané čerstvé vejce
Recept
Perfektně propečené hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového těsta. Je čas na kalorickou pecku!
Postup
1 Hotovo dle zařízení + 5 minut |
Pustíme vařič |
2 Hotovo 48 hodin |
Vaříme |
3 Hotovo 8 minut |
Osušit a šup s tím do lednice |
4 Hotovo 5 minut |
Jde se na omáčku |
5 Hotovo 3 minuty |
Začneme vrstvit |
6 Hotovo 35 minut |
Zabalíme to |
7 Hotovo 5 minut |
Listové těsto do akce |
8 Hotovo 35 minut |
Znovu zabalíme |
9 Hotovo 5 miniut |
Znovu z mrazáku už naposledyVyjměte hovězí maso z mrazáku a opatrně rozbalte potravinářskou folii. VOLITELNĚ: Pomocí mřížkového vykrajovátka na pečivo nakrájejte proužek těsta dlouhý jako vaše hovězí maso a překryjte ho přes stávající pečivo, abyste vytvořili zábavný design. Pokud nepoužíváte mřížku na pečivo, nakrájejte pečivo nožem v designu dle vašeho výběru. Pečivo potřeme vajíčkem. |
10 Hotovo 25 minut |
Předehřejte troubu |