Background Image

Sous Vide hovězí Wellington

0 0
Sous Vide hovězí Wellington

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 kg falešná jemná pečeně
220 gramů houby
8 plátků prosciutto (pršut)
1, nakrájená nadrobno šalotka
3 stroužky Česnek nasekaný nadrobno
1 lžíce pikantní hnědá hořčice
1 lžíce košer sůl
1 lžička černý pepř
2 pláty Listové těsto
1 rozšlehané čerstvé vejce

Slavnostní úprava hovězí svíčkové v listovém těstě

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Perfektně propečené hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového těsta. Je čas na kalorickou pecku!

Postup

1
Hotovo
dle zařízení + 5 minut

Pustíme vařič

Nastavte svůj sous vide vařič na 55,0 ºC. Hovězí maso osolte a opepřete a uzavřete do vakuového sáčku nebo znovu uzavíratelného sáčku na zip.

2
Hotovo
48 hodin

Vaříme

Umístěte do vodní lázně a sous vide na 48 hodin.

3
Hotovo
8 minut

Osušit a šup s tím do lednice

Po 48 hodinách pomalého vaření vyjměte pečínku ze sáčku a osušte. Umístěte do lednice.

4
Hotovo
5 minut

Jde se na omáčku

Do pánve přidejte najemno nakrájenou šalotku a česnek a restujte do změknutí. Přidejte houby a vařte 15–20 minut za stálého míchání, dokud se všechna vlhkost neodpaří a nevytvoří hmotu podobnou pastě.

5
Hotovo
3 minuty

Začneme vrstvit

Na plát si dejte potravinářskou fólií a na ní rozprostřeme 8 plátků prosciutta, které se překrývají. Na plátky prosciutta potřeme žampionovou směs.

6
Hotovo
35 minut

Zabalíme to

Nyní opatrně zabalte hovězí maso s prosciuttem, poté pomocí obalu vytvarujte hovězí maso do rovnoměrného válce, přičemž strany otočte, aby drželo tvar. Dejte na 30 minut do mrazáku.

7
Hotovo
5 minut

Listové těsto do akce

Listové těsto rozválíme na tenký čtverec, cca 16"x16". Znovu vezmeme potravinářskou folii a položíme na ni těsto. Vyjměte hovězí maso z mrazáku a opatrně odstraňte obal.

8
Hotovo
35 minut

Znovu zabalíme

Umístěte hovězí maso, vycentrujte vodorovně na spodní část cukrářského čtverce. Použijte obal k vytvarování hovězího masa do rovnoměrného válce, obtočte těsto kolem válce a otočte strany, aby drželo tvar. Podle potřeby ořízněte pečivo. Dejte na 30 minut do mrazáku.

9
Hotovo
5 miniut

Znovu z mrazáku už naposledy

Vyjměte hovězí maso z mrazáku a opatrně rozbalte potravinářskou folii. VOLITELNĚ: Pomocí mřížkového vykrajovátka na pečivo nakrájejte proužek těsta dlouhý jako vaše hovězí maso a překryjte ho přes stávající pečivo, abyste vytvořili zábavný design. Pokud nepoužíváte mřížku na pečivo, nakrájejte pečivo nožem v designu dle vašeho výběru. Pečivo potřeme vajíčkem.

10
Hotovo
25 minut

Předehřejte troubu

Předehřejte troubu na 246 °C. Vložte hovězí maso do trouby a pečte 15-20 minut, dokud těsto nezezlátne.Po upečení nakrájejte na silnější kousky a podávejte.

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

vepřová panenka s jablečným máslem
předchozí
Sous Vide vepřová panenka s jablečným máslem
Krevetové rolky s česnekovým máslem
další
Krevetové rolky s česnekovým máslem
vepřová panenka s jablečným máslem
předchozí
Sous Vide vepřová panenka s jablečným máslem
Krevetové rolky s česnekovým máslem
další
Krevetové rolky s česnekovým máslem

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here