Ingredience
- 450 gramů hovězí svíčková
- podle chuti sůl
- podle chuti černý pepř
- 2 lžíce dijonská hořčice
- 1 plát Listové těsto
- 248 gramů cremini houby
- 1 šalotkanakrájená na kostičky
- 3 stroužek česnekunakrájené
- 1 lžíce nesolené máslo
- 6 plátků prosciutto (pršut)
Recept
Gordon Ramsay je známý svým hovězím Wellingtonem, podávaným medium rare s trochou bramborové kaše. I vám se povede tak skvělý kousek, jako od světového kuchaře. Stačí ho připravit sous vide metodou.
Postup
1 Hotovo 2 hodiny |
Nastavte Sous Vide vařič |
2 Hotovo 3 minuty |
Připravíme houby |
3 Hotovo 8 minut |
Potřebujeme pánev |
4 Hotovo 5 minut |
Maso je hotové |
5 Hotovo 2 minuty |
Budete potřebovat potravinářskou folii |
6 Hotovo 2 minuty |
Začneme vrstvit |
7 Hotovo 15-20 minut |
Další vrstvu tvoří maso |
8 Hotovo 5 minut |
Přejdeme k listovému těstu |
9 Hotovo 10 minut |
Do trouby s tím.. |