Background Image

Sous vide klobásky z grilu

0 0
Sous vide klobásky z grilu

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1,3 kg klobása syrové, přírodní
170 ml pivo světlé
15 ml olej
sůl

Příprava klobásek pomocí metody sous vide a grilu vám dává úplnou kontrolu nad jejich strukturou a šťavnatostí!

Vlastnosti:
  • Gril
  • Low Carb
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Klobásky připravované metodou sous vide a grilu jsou šťavnaté uvnitř a křupavé na povrchu.

Číst
Jak zbavíte sáček vzduchu? Jednoduchá metoda, jak ho vyženete ven i bez vakuovačky!

Postup

1
Hotovo

Příprava

Klobásky vložíme po dvou do sáčku společně s několika lžícemi piva a dvěma čajovými lžičkami soli.

2
Hotovo

Sous vide

Připravíme si sous vide lázeň na 65°C. Vložíme zavakuovaný sáček do lázně a vaříme po dobu dvou hodin.

3
Hotovo

Dokončíme a podáváme

Poté vyjmeme klobásky ze sáčků a opatrně je osušíme kuchyňskou utěrkou, poté si rozpálíme pánev na střední intenzitu a přilejeme olej. Přidáme klobásky a restujeme je dokud nejsou dobře opečené ze všech stran, asi 3 minuty. Ihned podáváme.

blank

Andrea Hrubá

„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu.“

sous vide jehněčí rozmarýn česnek
předchozí
Sous vide jehněčí kýta na rozmarýnu
další
Sous vide steak s česnekovo-bylinkovým máslem
sous vide jehněčí rozmarýn česnek
předchozí
Sous vide jehněčí kýta na rozmarýnu
další
Sous vide steak s česnekovo-bylinkovým máslem

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here