Ingredience
- 450 gramů mleté kuřecí maso
- 1 polévková lžíce extra panenský olivový olej
- 2 stroužky česnekmleté
- 1 čajová lžička oregano čerstvémleté
- 1 čajová lžička košer sůl
- 1.2 čajové lžičky citronová kůra
- 1.2 čajové lžičky čerstvě mletý černý pepř
- 1.4 šálku panko strouhanka
- k podávání citrón
Recept
V létě ráda dělám lehčí karbanátky z věcí, jako je kuřecí a krůtí maso. Karbanátky vařené metodou sous vide jsou krásně šťavnaté a současně plně vyniknou i chutě dalších přísad. Jako například česnek, čerstvé oregano, citron a spousta čerstvě mletého černého pepře. Pojďme se podívat, jak na to..
Postup
1 Hotovo 4 minuty |
Rozehříváme vařič |
2 Hotovo 2 hodiny |
Vaříme sous vide |
3 Hotovo 5-7 minut |
Po uvaření.. |