Background Image

Sous Vide Kuřecí karbanátky v řeckém stylu

0 0
Sous Vide Kuřecí karbanátky v řeckém stylu

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
450 gramů mleté kuřecí maso
1 polévková lžíce extra panenský olivový olej
2 stroužky česnek mleté
1 čajová lžička oregano čerstvé mleté
1 čajová lžička košer sůl
1.2 čajové lžičky citronová kůra
1.2 čajové lžičky čerstvě mletý černý pepř
1.4 šálku panko strouhanka
k podávání citrón

Krůtí maso je velmi libové a také dietní. Výsledné karbanátky připravené metodou sous-vide budou šťavnaté a plné chuti.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
  • Low Carb
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

V létě ráda dělám lehčí karbanátky z věcí, jako je kuřecí a krůtí maso. Karbanátky vařené metodou sous vide jsou krásně šťavnaté a současně plně vyniknou i chutě dalších přísad. Jako například česnek, čerstvé oregano, citron a spousta čerstvě mletého černého pepře. Pojďme se podívat, jak na to..

Postup

1
Hotovo
4 minuty

Rozehříváme vařič

Sous vide lázeň ohřejte na 63.3ºC. Ve střední misce smíchejte kuřecí maso, olivový olej, česnek, oregano, sůl, citronovou kůru a pepř. Rukama promíchejte, dokud se důkladně nespojí. Jemně vmícháme panko.

2
Hotovo
2 hodiny

Vaříme sous vide

Kuřecí směs rozdělte na 12-14 masových kuliček. Masové kuličky opatrně přeneste do velkého sáčku na zip. Sáček pečlivě uzavřete technikou ponoření do vody. Dávejte pozor, abyste masové kuličky nerozbili. Následně nechte sous vide dělat svou práci.

3
Hotovo
5-7 minut

Po uvaření..

Když časovač zhasne, vyjměte sáček z vodní lázně. Masové kuličky přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Zahřejte troubu na funkci gril na 200 stupňů. Grilujte masové kuličky 5 - 7 minut., dokud nezezlátnou,. Během této doby je jednou otočte. Přendejte na talíř a podávejte s měsíčky citronu.

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Lahodné kuřecí prso sous vide
předchozí
Lahodné kuřecí prso sous vide
nudle s liškami
další
Sous Vide liškové nudle
Lahodné kuřecí prso sous vide
předchozí
Lahodné kuřecí prso sous vide
nudle s liškami
další
Sous Vide liškové nudle

Přidejte svůj komentář