Ingredience
- 450 g červené zelí
- 90 g červené víno
- 47 g ocet ze šampaňského
- 26 g hořčicedijonská
- 9 g sůl
- 0,6 g černý pepř
- 0,6 g kmín
- 1,1 g xanthanová guma
Recept
Čerstvé pyré z červeného zelí je dokonalá příloha k pastrami, vepřovému masu a dalším pokrmům. Přinášíme vám recept, který vám prozradí, jak si můžete připravit pyré z červeného zelí metodou sous vide.
Postup
1 Hotovo 5 min |
Připravíme zelí |
2 Hotovo 5 min |
SbalímeDo sous vide sáčku vložíme nakrájené zelí a červené víno. Vakuově zabalíme. |
3 Hotovo 90 min |
Vaříme |
4 Hotovo 5 min |
Připravíme pyré |
5 Hotovo |
Podáváme |