Ingredience
- 500 g filet z tuňáka
- 2 ks brambory
- 1 ks červená cibule
- 1 ks mrkev
- hrst zelené fazolky
- 4 ks vejce
- příloha zelený salátvolitelné
-
ZÁLIVKA
- 1 lžíce sojová omáčka
- 1 lžíce med
- 1 lžíce limetková šťáva
- 1 lžíce sriracha omáčka
- 1 lžíce sezamový olej
- 3 lžíce olivový olej
- 1 stroužek mačkaný česnek
- 1/2 lžičky strouhaný zázvor
- 1 lžička sezamová semínkapražená
Recept
I legendární salát z oblasti Nice se dá o hodně vylepšit, a to přípravou tuňáka v horké lázni. V našem receptu ho navíc zalijeme lehkou asijskou zálivkou namísto té francouzské. A to opravdu stojí za vyzkoušení!
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVAPředehřejte si lázeň o teplotě 54.4 °C. |
2 Hotovo |
VAŘENÍ TUŇÁKA |
3 Hotovo |
ZÁLIVKA |
4 Hotovo |
CHLAZENÍ TUŇÁKA |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |