Background Image
  • Domů
  • Vepřové maso
  • Sous Vide Steak ze svíčkové se šťouchanými yukonskými zlatými bramborami

Sous Vide Steak ze svíčkové se šťouchanými yukonskými zlatými bramborami

0 0
Sous Vide Steak ze svíčkové se šťouchanými yukonskými zlatými bramborami

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 steaky ze svíčkové
1 kg brambory
¼ šálku steakové koření
Sůl a pepř na dochucení růžová sůl
4 lžíce máslo
Řepka nebo rostlinný olej na opékání

Jeden z nejlepších steaků, který vám prošel ústy!

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Představte si dokonalý steak, hotový za hodinu! Spojte to s máslovou šťouchanou bramborou a vykouzlíte dokonalý oběd.

Postup

1
Hotovo
10 minut

Sous vide vařič nastavení

Nastavte Anova Sous Vide Precision Cooker na 129 °F / 53,9 °C

2
Hotovo
2 minuty

Ochutit maso

Steaky okořeníme preferovaným kořením nebo solí a pepřem.

3
Hotovo
1 hodina a 3 minuty

Maso do sáčku

Uzavřete steaky do uzavíratelného sáčku na zip nebo vakuového sáčku. Vložte do vodní lázně a vařte 1 hodinu.

4
Hotovo
15 minut

Vaříme brambory

Brambory vložte do vroucí vody a vařte do měkka, asi 15 minut.

5
Hotovo
5 minut

Doladíme brambory

Brambory sceďte a přidejte do velké mísy. Přidejte máslo a šťouchadlem nebo zadní stranou vařečky rozdrťte brambory a míchejte, dokud se nespojí, ale hrubá. Dochuťte solí a pepřem podle chuti.

6
Hotovo
4 minuty

Doladíme maso

Vyjměte steaky ze sáčků a osušte. V případě potřeby dokořeňte. Rozpalte pánev se silným dnem na středně vysoké jídlo, přidejte olej a opečte steak z každé strany 1 minutu.

7
Hotovo
1 minuta

Podáváme

Na talíř dejte brambory a maso. Teď už přejeme jen dobrou chuť.

8
Hotovo
blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

vejce
předchozí
Sous Vide vejce se slaninou a sýrem Gruyere
krevety
další
Sous Vide krevety
vejce
předchozí
Sous Vide vejce se slaninou a sýrem Gruyere
krevety
další
Sous Vide krevety

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here