Ingredience
- 1 hlavička květák
- rostlinný olej
- 1.4 šálku hladká mouka
- 1.4 šálku studené veganské mléko
- 1.4 lžičky růžová sůl
- 1.4 šálku panko strouhanka
- 1 lžička česnekový prášek
- 1 lžička sladká uzená paprika
Recept
Pokud jste někdy vařili jakoukoli zeleninu, určitě víte, že může být perfektní, ale taky nedovařená nebo převařená. Díky sous vide budete schopni získat zeleninu uvařenou perfektně naprosto pokaždé. Tento recept je na jeden steak z květáku. Pokud vaříte více steaků z květáku, nechte je ležet vedle sebe, nikoli naskládané navrch. Navíc podle toho upravte ingredience. Všimněte si, že tento recept je veganský, bez mléčných výrobků a současně i lahodný. Bonusový tip: tyto steaky z květáku přelité houbovou omáčkou to posouvají na jinou úroveň!
Postup
1 Hotovo 1 hodina 2 minuty |
Příprava |
2 Hotovo 6 minut |
Připravujeme obalovací směs |
3 Hotovo 2 minuty |
Smažíme |