Background Image

Sous vide sýr Pepper Jack

0 0
Sous vide sýr Pepper Jack

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
200 g Pepper Jack
100 g bílý čedar
25 g máslo přepuštěné
9 g citrát sodný
3 g sůl
0,25 g hexametafosforečnan sodný

Sous vide sýr, který má pořádný říz.

Vlastnosti:
  • Vegetarián

Ingredience

Recept

Sdílet

Pepper Jack je jeden z našich nejoblíbenějších sýrů. Má dokonalou strukturu a díky chilli a pepři také pěknou barvu a říz. Jak si chutný sýr Pepper Jack připravit doma za pomoci vašeho sous vide setu (nebo za pomoci improvizovaného postupu) vám poradíme v tomto receptu.

Postup

1
Hotovo

Připravíme vodní lázeň

Vodní lázeň předehřejeme na 75 °C.

2
Hotovo
5 min

Zabalíme ingredience

Chilli a sýr nakrájíme na menší kousky.

Do sous vide sáčku vložíme všechny ingredience a uzavřeme.

3
Hotovo
30 - 120 min

Vaříme

Sáček s ingrediencemi vložíme do sous vide lázně a vaříme, dokud se sýr důkladně nerozpustí.

4
Hotovo
5 min

Rozmixujeme

Po vyjmutí z lázně tekutou sýrovou hmotu přelijeme do mixéru. Mixujeme, dokud nevznikne dokonale jemná hmota.

5
Hotovo
5 min

Vyrobíme sýr

Sýr nalijeme do formy a necháme zchladnout, například v ledničce. Podáváme.

blank
Sous vide dušené žebírka
předchozí
Sous vide dušená hovězí žebírka
Tažená vepřová plec, která se rozplyne na jazyku
další
Tažená vepřová plec, která se rozplyne na jazyku
Sous vide dušené žebírka
předchozí
Sous vide dušená hovězí žebírka
Tažená vepřová plec, která se rozplyne na jazyku
další
Tažená vepřová plec, která se rozplyne na jazyku

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here