Ingredience
- 8-12 kukuřičné tortilly
- 1 svazek koriandr
- 1 bílá cibule
- 1/2 šálku Taconebo fajita
- 2 kg vepřová plec
Recept
Konečně bezproblémová večeře připravená den dopředu. Stačí vybrat pěknou vepřovou plec a sous vide proces se už postará o vše ostatní. Před podáváním stačí maso dát do trouby maximálně na 45 minut. Vznikne tak perfektní kůrka voila – výtečná pochoutka je hotová.
Postup
1 Hotovo 10 minut |
Příprava masa |
2 Hotovo 45 minut |
Po uvaření |
3 Hotovo 4 minuty |
PodávámeVyjměte z trouby a opatrně (je horké!) nakrájejte vepřové maso. Na tortilly položte trhané vepřové maso, ochuťte solí a pepřem, posypte cibulí a koriandrem a užívejte si! |