Background Image

Sous Vide vepřová panenka s jablečným máslem

0 0
Sous Vide vepřová panenka s jablečným máslem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 vepřová panenka
1 sklenice jablečné máslo
čerstvý rozmarýn
sůl
černý pepř

Recept na neobyčejnou vepřovou panenku

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Vepřové maso a jablka. Nadčasová tradice. Položte na váš stůl šťavnaté a jemné vepřové maso se sladkou příchutí jablečného másla. Stačí 5 ingrediencí a budete za kuchařskou hvězdu.

Postup

1
Hotovo
dle zařízení

Zahřejeme vařič

Nastavíme soud vide lázeň na 57,2 °C pro maso pěkně růžové. Pokud chcete maso mít tvz. medium-rare, pak potřebujete teplotu 62,8 °C pro jemné a šťavnaté, ale celé bílé.

2
Hotovo
10 minut

Připravíme maso

Vepřové maso osolíme a opepříme. Vepřové maso bohatě potřete jablečným máslem a zabalte do něj pár snítek čerstvého rozmarýnu.

3
Hotovo
2 hodiny

Vaříme

Vložte sáček do vodní lázně a vařte dvě hodiny.

4
Hotovo
3 minuty

Po uvaření

Vepřové maso vyjmeme ze sáčku, dobře osušíme, znovu osolíme, opepříme a zalijeme jablečným máslem.

5
Hotovo
8 minut

Rozpalte gril!

Opékáme na rozpáleném grilu nebo na litinové pánvi. Nechte nakonec chvilku odpočinout. Pak už jen krájejte, servírujte a nechte si chutnat.

6
Hotovo
blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

tandoori masala tacos
předchozí
Tandoori Carnitas Tacos
hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového a jemného listového těsta.
další
Sous Vide hovězí Wellington
tandoori masala tacos
předchozí
Tandoori Carnitas Tacos
hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového a jemného listového těsta.
další
Sous Vide hovězí Wellington

1 Comments Skrýt komentáře

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here