Background Image

Špagety Carbonara

0 0
Špagety Carbonara

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
100 g špagety nebo tagliatelle
1 ks vejce
2 ks žloutek
40 g parmazán
50 g slanina
sůl
pepř

Italská klasika uvařená v horké lázni k dokonalosti

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

I tato nestárnoucí klasika Italské kuchyně se dá připravit v horké lázni – přesněji její omáčka. Sous-vide vaření pomáhá kontrolovat velmi přesně teplotu omáčky tak, aby byla prostě dokonalá!

Číst
10% slevový kupon na školu vaření Chefparade.cz

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA OMÁČKY

Předehřejte si lázeň o teplotě 65 °C.
Smíchejte žloutky, vejce, sýr a pepř v misce a šlehejte, až se vše spojí.

2
Hotovo

VAŘENÍ OMÁČKY

Směs nalejte do sáčku a vakuujte nebo zazipujte. Vložte do lázně a vařte po dobu 30 minut, občas se sáčkem zatřeste.

3
Hotovo

DOKONČENÍ

Uvařte si těstoviny ve velkém množství vody a dejte je bokem s trochou vody, ve které se vařily. Slaninu nakrájejte a osmažte.
Když je omáčka hotová, dejte na talíř těstoviny, přelijte omáčkou a zamíchejte. Před podáváním posypte slaninou a nastrouhejte ještě trochu sýru.

Zdroj: sous-vide.cooking

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

horké broskve
předchozí
Horké broskve s modrým sýrem
Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem
další
Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem
horké broskve
předchozí
Horké broskve s modrým sýrem
Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem
další
Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here