Background Image

Studená hrášková polévka

0 0
Studená hrášková polévka

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 ks cibule
1 stroužek česnek
285 g mražený zelený hrášek
2 šálky zeleninový vývar
2 lžíce čerstvá máta případně estragon

Osvěžující polévka výrazná barvou i chutí.

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Na tuto polévku potřebujete jen pár ingrediencí a pár minut času. O skvělou chuť se postará hrášek v kombinaci s mátou a hlavně sous-vide vařič.

Číst
5 věcí, které o sous vide musíte vědět

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA A VAŘENÍ

Připravte si lázeň o teplotě 82 °C.
Nakrájenou cibuli, namačkaný česnek a hrášek vložte do sous-vide sáčku a vakuujte.
Ponořte do lázně a vařte 1 hodinu.

2
Hotovo

DOKONČENÍ A PODÁVÁNÍ

Vytáhněte sáček a vychlaďte v ledové vodě (1/2 voda, 1/2 led) po dobu cca 15 minut.
Poté dejte do mixéru směs ze sáčku, mátu a zeleninový vývar a mixujte do hladkého pyré.
Podávejte ozdobené čerstvou mátou nebo estragonem.

Zdroj: blog.sousvidesupreme.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

lc cheesecake
předchozí
LC citrónový cheesecake
celerová srdíčka sous-vide
další
Křupavá celerová srdíčka
lc cheesecake
předchozí
LC citrónový cheesecake
celerová srdíčka sous-vide
další
Křupavá celerová srdíčka

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here