Ingredience
- 5 stonků řapíkatý celer
- 4 šálky krůtí vývar
- 2 ks cibule
- 1 šálek sušené brusinky
- 4 ks vejce
- 2 ks francouzská bagetavětší
- 12 plátků slanina
- sůl
- pepř
- čerstvá šalvěj
- 2 stroužky česnek
Recept
Nádivka z horké lázně je neuvěřitelně jednoduchá a zároveň chutná. Tento recept lze upravit komukoli podle chuti. Nechte ji jak je, přidejte ořechy, sušené ovoce nebo jablko pro chuť navíc. Vyměňte slaninu za párek nebo (když se chcete víc odvázat) třeba za ústřice. Bagety lehce nahradí české rohlíky.
Připravit ji můžete i pár dní předem, skladovat v lednici, vytáhnout v den D, opéct a podávat. V Americe ji mají takto rádi na Den Díkuvzdání a u nás v jakékoli formě na Velikonoce.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA SLANINY |
2 Hotovo |
PŘÍPRAVA ZELENINY |
3 Hotovo |
PŘÍPRAVA PEČIVA |
4 Hotovo |
DOKONČENÍ SMĚSI |
5 Hotovo |
NÁDIVKA DO LÁZNĚ |
6 Hotovo |
OPEČENÍ NÁDIVKY |