Ingredience
- 400 g treska
- 1 ks citrón
- 2 lžičky česnekový prášek
- 2 žičky paprika mletá
- dle libosti sůl
- dle libosti černý pepř
Recept
Treska je výživná, plná bílkovin a vitamínů. Díky přesně teplotě vaření se nemusíte obávat převaření a následného vysušení. Je to jednoduchý a naprosto výborný recept.
Postup
1 Hotovo 5 min |
TRESKU OKOŘENÍME |
2 Hotovo 30 min |
PŘIPRAVÍME VODNÍ LÁZEŇ |
3 Hotovo 5 min |
SERVÍRUJEME |
1 Comments Skrýt komentáře
Děkuji za inspiraci! Použil jsem na aljašskou tmavou tresku lisovaný čerstvý česnek misto sušeného a špetku koření na ryby a výsledek předčil očekávání. Rychlé, lahodné a neskutečně šťavnaté s tím citronem. Za mě 5 * 🙂