Ingredience
- cca 680 g filety z tresky
- cca 170 g Udon nudlenebo jiné pšeničné nudle
- 3 šálky kuřecí vývar
- 2 lžíce sojová omáčka
- 2 lžičky sezamový olej
- 1 hlávka čínské zelí
- cca 110 g cukrový hrášek
- 4 stroužky čerstvý česnek
- 1 lžíce nasekaný zázvor
- 1 ks šalotka
- 2 ks červená chilli paprička
- 2 ks jarní cibulka
- sůl
- pepř
Recept
Zdravá a delikátní polévka, která vyžene všechny nemoci z těla. Treska připravená sous-vide je křehká s neuvěřitelnou konzistencí masa. Pokud se chcete zahřát pořádnou polévkou v zimním čase, právě tuto vám rozhodně doporučujeme.
Postup
1 Hotovo |
VAŘENÍ RYBYNastavte si sous-vide vařič na 54.5 °C. |
2 Hotovo |
VAŘENÍ NUDLÍ |
3 Hotovo |
POLÉVKAVytáhněte sáček z lázně. Opatrně vyjměte rybu a osušte poklepáním papírovými utěrkami. |
4 Hotovo |
SERVÍROVÁNÍ |