Ingredience
- 1 kg vepřová panenka
- 2 lžíce olivový olej
- mořská sůl
- hrubě mletý pepř
- snítka rozmarýnu
- hovězí demi glace
-
Příloha
- Opékané brambory s česnekem
- celerové pyré
- Bramborové pyré
Recept
Pokud chcete mít plátky krásně vysoké, maso si před zatavením do vakuovací fólie svažte potravinářským provázkem, který je nutný před krájením sundat.
Jako přílohu můžete zvolit bramborové pyré, celerové pyré, opékané brambory anebo šťouchané s cibulkou a slaninou.
Postup
1 Hotovo |
Připravíme maso |
2 Hotovo 120 min |
Uvaříme maso |
3 Hotovo 10 min |
Pečení na pánvi |
4 Hotovo 10 min |
ServírujemeVyjměte ho ven na talíř, přikryjte alobalem a nechte odpočinout. Mezi tím si na pánev vraťte šťávu z masa, rozmarýn a omáčku Demi glace. Lehce zredukujte, maso nakrájejte a můžete podávat. Jak si připravit omáčku Demi glace, najdete na našm webu ;-) Nic na tom není. Jen to potřebuje trochu času |
1 Comments Skrýt komentáře
Tahle metoda je blbost, na panenku stačí 63stupnu a 1:15h úpravy sous vide