Background Image

Vepřová panenka v pancette metodou sous vide

0 0
Vepřová panenka v pancette metodou sous vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
800 gramů vepřová panenka
100 gramů pancetta
dle chuti bylinky
100 gramů hrášek
mléko
plátek máslo
olivový olej
špetka černý pepř
špetka sůl
1 kilogram brambory

Dokonale šťavnatá panenka na hrášku a italský slanině.

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Postup

1
Hotovo
1,5 hod.

Příprava panenky

Vyčistěte panenku a nakrájejte na 200 g válečků, které jsou sůl a osolte černým pepřem. Společně s plátkem másla a bylin pomocí fólie se vytvoří do běžného válce. Blike v sáčku a vařte sous video při 58 ° C po dobu asi 1,5 hodiny.

2
Hotovo
10 min.

restování

Poté vyjměte, zabalte ji do pancetty a smažte na olivovém oleji tak, aby válečky získaly křupavou kůru.

3
Hotovo
20 min.

příloha

Vložte očištěné brambory do solené vody. V případě potřeby nalijte vodu a promíchejte do pyré. Vařte hrášek a taky promíchejte do pyré. Obě pyré spojíme a dobře promícháme.

Zdroj: varecha.pravda.sk

blank

Barbora

jehněčí
předchozí
Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem
šunka
další
Uzená šunka Hock Sous-Vide
jehněčí
předchozí
Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem
šunka
další
Uzená šunka Hock Sous-Vide

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here