Ingredience
- 4 ks vepřové kotletybez kosti, 2-3 cm
- 2 lžíce olivový olej
- 1 lžička sůl
- 1/2 lžičky pepř
- 4 stroužky česnek
- 4 lžíce sušená rajčata
- 2 lžíce čerstvá bazalka
Recept
Sous-vide je zřejmě nejlepším způsobem přípravy pro vepřové kotlety. Zajistíme jejich šťavnatost uvnitř, dostaneme do nich skvělou chuť a pokud je zakončíme na grilu nebo opečeme, budou i lehce křupavé.
Další výhodou sous-vide je, že zatímco se vám vaří v lázni, v klidu si připravíte přílohu, a pokud vaření o pár minut přetáhnete, nic se nestane, kotlety budou stále skvělé!
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA MASA |
2 Hotovo |
RAJČATA, ČESNEK A BAZALKA |
3 Hotovo |
VAŘENÍ |
4 Hotovo |
OPEČENÍ |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |