Background Image

Vepřové na jehle s piri piri omáčkou

0 0
Vepřové na jehle s piri piri omáčkou

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 kg vepřová plec
sůl
PIRI-PIRI MARINÁDA
4 ks červená paprika
2 ks červená chilli paprička
6 stroužků česnek
1 ks červená cibule
1/4 šálku citronová šťáva
1 lžička paprika mletá
1 lžička sušené oregano
1 lžička sušená šalvěj
1 lžička černý pepř
1 lžička sůl

Někdo to rád ostré. A právě pro toho je tento recept.

Vlastnosti:
  • Ostré

Ingredience

  • PIRI-PIRI MARINÁDA

Recept

Sdílet

Známá portugalská omáčka Piri-piri se skvěle hodí k vepřovému masu. Na špízy jsme zvolili vepřovou plec, která je po přípravě sous-vide skvěle měkká a šťavnatá. Výsledkem této kombinace je velice chutné pikantní jídlo.

Číst
Pět způsobů, jak můžete dokončit svůj sous vide steak

Postup

1
Hotovo

OPEČEME PAPRIKY

Opečte červené papriky nad plamenem. Poté je oloupejte a odstraňte jádřinec.

2
Hotovo

MIXUJEME PIRI-PIRI OMÁČKU

Do mixéru vložte opečené papriky, chilli papričky, rozmačkané česneky, nakrájenou červenou cibuli, citrónovou šťávu, papriku, oregano, šalvěj, pepř a sůl. Vše rozmixujte do hladkého pyré.

3
Hotovo

MARINUJEME PŘES NOC

Nakrájejte vepřové maso na kostičky požadované velikosti a vložte do misky. Přelijte piri-piri omáčkou a nechte marinovat v lednici přes noc.

4
Hotovo

VAŘÍME SOUS-VIDE

Předehřejte si lázeň o teplotě 60 °C. Směs masa a omáčky přendejte do sous-vide sáčku a zavakuujte. Vařte v lázni po dobu 3 hodin.

5
Hotovo

NAPICHUJEME MASO

Vysypte směs ze sáčku do misky a postupně napichujte kostky masa na jehlice. Osušte je papírovou utěrkou dosucha a osolte.

6
Hotovo

GRILUJEME

Opečte vzniklé špízy na rozpáleném grilu minutu z každé strany a podávejte.

Zdroj: foodfornet.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

Créme Brûlée Sous Vide
předchozí
Créme Brûlée Sous Vide
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
další
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
Créme Brûlée Sous Vide
předchozí
Créme Brûlée Sous Vide
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
další
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here