Ingredience
- 1 kg vepřová plec
- sůl
-
PIRI-PIRI MARINÁDA
- 4 ks červená paprika
- 2 ks červená chilli paprička
- 6 stroužků česnek
- 1 ks červená cibule
- 1/4 šálku citronová šťáva
- 1 lžička paprika mletá
- 1 lžička sušené oregano
- 1 lžička sušená šalvěj
- 1 lžička černý pepř
- 1 lžička sůl
Recept
Známá portugalská omáčka Piri-piri se skvěle hodí k vepřovému masu. Na špízy jsme zvolili vepřovou plec, která je po přípravě sous-vide skvěle měkká a šťavnatá. Výsledkem této kombinace je velice chutné pikantní jídlo.
Postup
1 Hotovo |
OPEČEME PAPRIKY |
2 Hotovo |
MIXUJEME PIRI-PIRI OMÁČKU |
3 Hotovo |
MARINUJEME PŘES NOC |
4 Hotovo |
VAŘÍME SOUS-VIDE |
5 Hotovo |
NAPICHUJEME MASO |
6 Hotovo |
GRILUJEME |