Ingredience
- 4 ks klobása Bockwurstnebo podobná
- 1/4 šálku pivo
- 1 lžíce wasabi prášek
-
CIBULOVÁ MARMELÁDA
- 2 ks bílá cibule
- 3 lžíce sójová omáčka
- 2 lžíce cukr
- 2 lžíce rýžový vinný ocet
- 1/2 lžíce strouhaný zázvor
- 1 litr voda
Recept
Recept připravujeme ideálně z tradiční německé klobásy Bockwurst, která z lázně vyjde opravdově hladká a úžasně šťavnatá. Wasabi ji lehce zpikantní, což perfektně vybalancuje sladkost cibulové marmelády s příchutí teriyaki.
Postup
1 Hotovo |
CIBULOVÁ MARMELÁDA |
2 Hotovo |
VAŘENÍ KLOBÁS |
3 Hotovo |
OPEČENÍ KLOBÁS |
4 Hotovo |
SERVÍROVÁNÍ |