Background Image

Zelené fazolky s mandlemi

0 0
Zelené fazolky s mandlemi

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
3-4 šálky zelené fazolky
2 lžíce olivový olej
1 lžíce citronová kůra
1 lžička sůl
2 lžíce citronová šťáva
1/2 šálku pražené mandle

Sytě zelená, křupavá a zdravá příloha

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Zelenina uvařená sous-vide má vždy báječnou křupavost, drží tvar a k tomu si uchová výraznou chuť. Zelené fazolky nejsou výjimka, navíc když tu jejich skvělou chuť a texturu po uvaření doplníte mandlemi, máte skvělou přílohu k jídlu.

Číst
Je sous vide vaření bezpečné?

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Předehřejte si lázeň o teplotě 82,2 °C.
Promíchejte fazolky s olejem a citronovou kůrou. Vložte do vakuového sáčku a vakuujte.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Vložte sáček do lázně a vařte po dobu 1,5 - 2 hodin.

3
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Opatrně vytáhněte fazolky na talíř. Pokapejte citronovou šťávou a posolte. Posypejte nahrubo nasekanými praženými mandlem a podávejte.

Zdroj: theblackpeppercorn.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

vietnamské kotlety
předchozí
Vepřové kotlety po vietnamsku
nakládané hrozny
další
Sous-vide nakládané hrozny
vietnamské kotlety
předchozí
Vepřové kotlety po vietnamsku
nakládané hrozny
další
Sous-vide nakládané hrozny

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here